- Recept za rižoto chefa Agave Belizara Miloša masterclass klasičnog kuhanja
- Novi meni zagrebačke Agave Belizar Miloš naprosto zna kuhati
- Agava među ostalim kuha najbolju pašticadu u Zagrebu
- Agava je jedinstveni spoj bistroa i visoke kuhinje
- Logicno lista uspjesno pripremljenih rižota u Zagrebu vrlo kratka
- Agava je uspješno položila i drugi no reservations ispit
- Zagrebačka Agava jos je bolji restoran nego što smo mislili
- Pet najtočnije napravljenih rižota u Hrvatskoj
- Agava restoran zimski meni zagreb tartufi
- Zagreb restorani najbolji 2017
- Miloseva Agava postala je jedan od najambicioznijih restorana u gradu
- Izvrstan mediteransko-kontinentalni fusion
- Bib Gurman: dobra kvaliteta, dobro kuhanje
Jeste li znali?
Tkalčićeva je bila poznata po svojim obrtima - posebno po koži. Obrti su iščeznuli u 1950-ima.